2016. június 30., csütörtök

Segítség, macskatulajdonos lettem!

Világéletemben kutyapárti voltam, egészen 2016. június 27-ig, amely dátumot ezennel piros betűvel írok fel a nem létező memoáromba.



Az állat etetése prágai sonkával


A véletlenek rendkívül szerencsétlen összejátszása folytán családunk bővült egy cicával, amely először a Ribizli nevet kapta Blankától. Az állatorvosi látogatás után kiderült, hogy a macska kandúr, és Blanka szerint a Ribizli lánynév. Már a hazafelé vezető úton megtörtént az átnevezés, mely szerint a macska legyen Thomas O’Pamacska a híres Macskarisztokraták kóbor fiúmacskája után.



Állatorvosi rendelésre várva

Túl vagyunk tehát az első állatorvosi látogatáson, ahol kiderült, hogy a cica maximum öthetes fiúmacska, szerencsére nem bolhás, és megtörtént a féregtelenítés is. Legközelebb három hónapos korában visszük oltásra.


Ribizli Thomas O’Pamacska a meglévő 9 életéből kettőt rögtön elhasznált akkor, amikor az óvatlan gyermekeim kezéből kiugrott, és átruccant Bagirához, a szomszéd kutyához. Túlélte.

Blanka persze hétfő óta átszellemült arccal hirdeti, hogy a kívánsága valóra vált, van cicánk...


Természetesen a rövidtávon gondolkodó gyermekeim a macskabeszerzés után nem mérték fel, hogy ugyan mit fog csinálni az állat addig, amíg mi elmegyünk nyaralni (nem, nem visszük magunkkal!!!).

Természetesen mi felnőttek, szülők sem tudjuk, hogy ugyan kire bízzuk rá a cicát a nyaralás idején… Örömmel fogadunk minden ötletet! Macskapanziók jelentkezését várjuk! 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése